BỘ NÔNG NGHIỆP VÀ PHÁT TRIỂN NÔNG
THÔN
CỤC QUẢN LÝ CHẤT LƯỢNG NÔNG LÂM SẢN VÀ THỦY SẢN
-------
|
CỘNG HÒA XÃ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM
Độc lập – Tự do – Hạnh phúc
--------------
|
Số: 1679/QLCL-CL1
V/v xuất khẩu thủy
sản vào Braxin
|
Hà Nội, ngày 10 tháng 09 năm 2010
|
Kính gửi:
|
- Các doanh nghiệp chế biến thủy sản xuất khẩu
- Các Trung tâm Chất lượng Nông lâm sản và Thủy sản vùng
|
Thông qua Đại sứ quán Braxin tại Việt Nam, Cục Quản lý Chất
lượng Nông Lâm sản và Thủy sản nhận được Thông tư DIPOA/SDA số 14/10 ngày
19/4/2010 của Cục thanh tra các sản phẩm có nguồn gốc động vật (DIPOA), Bộ Nông
nghiệp Chăn nuôi và Cung cấp lương thực Braxin (MAPA) quy định đăng ký nhãn sản
phẩm có nguồn gốc động vật (bao gồm cả thủy sản) nhập khẩu vào Braxin, Cục
thông báo một số nội dung chính như sau:
- Thông tư DIPOA/SDA số 14/10 ngày 19/4/2010 thay thế Thông
tư số 25/98/DCI/DIPOA ngày 15/5/1998 và có hiệu lực từ ngày 01/10/2010. Theo
đó, các doanh nghiệp trong Danh sách được phép chế biến thủy sản xuất khẩu vào
Braxin phải đăng ký và được DIPOA phê duyệt các nội dung ghi trên nhãn sản phẩm
theo các mẫu mới, bao gồm:
+ Mẫu đăng ký nhãn sản phẩm xuất khẩu đối với các doanh
nghiệp được phép xuất khẩu vào Braxin (nêu tại Phụ lục 1 gửi kèm);
+ Mẫu xác nhận của Cơ quan thẩm quyền nước xuất khẩu - Cục
Quản lý Chất lượng NLS&TS) nêu (tại Phụ lục 2 gửi kèm);
+ Mẫu ý kiến xử lý hồ sơ đăng ký nhãn của Cục thanh tra các
sản phẩm có nguồn gốc động vật (DIPOA) (nêu tại Phụ lục 3 gửi kèm).
- Các mẫu đăng ký nhãn sản phẩm xuất khẩu vào Braxin đã được
DIPOA phê duyệt (theo quy định tại Thông tư số 125/98/DCI/DIPOA ngày 15/5/1998)
sẽ tiếp tục có hiệu lực đến 01/10/2011 để các doanh nghiệp có đủ thời gian đăng
ký lại nhãn sản phẩm theo mẫu mới nêu trên.
(Các mẫu nêu tại Phụ lục 1, 2, 3 và hướng dẫn khai báo (song
ngữ tiếng Anh và tiếng Bồ Đào Nha) quy định tại Thông tư DIPOA/SDA số 14/10
ngày 19/4/2010 được đăng tải trên website của Cục tại địa chỉ: http://www.nafiqad.gov.vn/quy-111inh-cua-thi-truong/thi-truong-khac/)
Để thực hiện đúng quy định của DIPOA, Cục Quản lý Chất lượng
Nông Lâm sản và Thủy sản yêu cầu:
1. Các doanh nghiệp trong Danh sách được DIPOA cho phép chế
biến thủy sản để xuất khẩu thủy sản vào Braxin:
- Nghiên cứu kỹ Thông tư DIPOA/SDA số 14/10 ngày 19/4/2010
khi xuất khẩu sản phẩm thủy sản vào thị trường Braxin; trao đổi trước với khách
hàng nhằm tránh các vướng mắc trước khi ký kết hợp đồng xuất khẩu thủy sản.
- Phiếu đăng ký theo mẫu nêu tại Phụ lục 1 phải được Trung
tâm Chất lượng Nông lâm thủy sản vùng trên địa bàn xác nhận theo mẫu nêu tại
Phụ lục 2. Doanh nghiệp gửi trực tiếp các Phiếu đăng ký và xác nhận của Trung
tâm Chất lượng Nông lâm sản thủy sản vùng tới DIPOA, địa chỉ cụ thể như sau:
Departamento de Inspeção de Produtos de Origem Animal
- DIPOA
Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento -
MAPA
Esplanada dos Ministérios, Bloco D, Anexo A
CEP 70043-900 Brasília - DF Brasil
Department of Inspection of Animal origin products - DIPOA
Ministry of Agriculture, Livestock and Food supply - MAPA
Esplanade of Ministries, Block D, Annex A
CEP 70043-900 Brasilia - Brazil
2. Các doanh nghiệp chưa có tên trong Danh sách được
DIPOA cho phép chế biến thủy sản để xuất khẩu thủy sản vào Braxin:
- Nghiên cứu các quy định về nhập khẩu sản phẩm có
nguồn gốc động vật (bao gồm thủy sản) của Braxin trước khi đăng ký chế biến
thủy sản xuất khẩu vào thị trường này.
- Gửi đăng ký xuất khẩu thủy sản vào Braxin về Cục để
tổng hợp, đề nghị DIPOA cho phép xuất khẩu vào thị trường này. Đăng ký ghi rõ
các thông tin: Tên giao dịch thương mại, địa chỉ, mã số công nhận và tên sản
phẩm/nhóm sản phẩm đăng ký xuất khẩu vào Braxin.
3. Các Trung tâm Chất lượng Nông lâm thủy sản vùng:
- Phổ biến, hướng dẫn các doanh nghiệp chế biến thủy
sản xuất khẩu thuộc địa bàn Trung tâm vùng phụ trách tuân thủ quy định khi xuất
khẩu thủy sản vào Braxin
- Thực hiện việc xác nhận (bằng tiếng Anh hoặc tiếng
Bồ Đào Nha) nội dung đăng ký của doanh nghiệp có tên trong Danh sách các doanh
nghiệp được phép xuất khẩu vào thị trường này theo mẫu nêu tại Phụ lục 2.
Đề nghị các đơn vị lưu ý thực hiện tốt.
Nơi nhận:
- Như
trên;
- Thứ trưởng Lương Lê Phương (để báo cáo);
- Thứ trưởng Vũ Văn Tám (để báo cáo);
- PCT Trần Bích Nga (để biết);
- Cơ quan Chất lượng Trung bộ, Nam bộ;
- Lưu VT, CL1.
|
CỤC TRƯỞNG
Nguyễn Như Tiệp
|
PHỤ LỤC 1
|
FEDERATIVE REPUBLIC OF BRAZIL
MINISTRY OF AGRICULTURE, LIVESTOCK AND FOOD SUPPLY - MAPA
SECRETARIAT OF ANIMAL AND PLANT HEALTH AND INSPECTION -
SDA
DEPARTMENT OF INSPECTION OF ANIMAL ORIGIN PRODUCTS - DIPOA
REGISTRATION FORM FOR LABELS OF IMPORTED PRODUCTS OF
ANIMAL ORIGIN
|
I - IDENTIFICATION
1.1 - No. of veterinary/health control of producing
establishment in the country of origin:
|
1.2 - Name and address of the central agency in charge of
the veterinary/health control of producing establishment:
|
1.3 - Number of product registration in the Ministry of
Agriculture of Brazil: ……../…….. (*)
|
1.4 - Date of submission to DIPOA: ………./………/…………
|
1.5 - Corporate name (name) of producing establishment:
|
1.6 - Address of producing establishment:
|
2 - APPLICATION
Dear Sir/Madam Director of DIPOA,
The above named company, through its legal representative
and its technical manager, requests from this Department the procedure ticked
in item 3 of this sheet.
|
3 - TYPE OF REQUEST
3.1 - Request:
|
3.1.1 - £
REGISTRATION
|
3.1.2 - £
CHANGE IN COMPOSITION/MANUFACTURING PROCESS
|
3.1.3 - £
CHANGE IN THE LABEL
|
3.1.4 - £
CANCELATION
|
4 - PRODUCT IDENTIFICATION
4.1 - Product Name (Trade name) - original and in
Portuguese:
|
4.2 - Brand:
|
5 - CHARACTERISTICS OF LABEL AND PACKAGING
5.1 - Label:
5.1.1 - £
PRINTED
5.1.2 - £
ADHESIVE LABEL
|
5.1.3 - £
RELIEF PRINTING
5.1.4 - £ HEAT
PRINTING
|
5.1.5 - £
LITHOGRAPHY
5.1.6 - £
OTHER (______)
|
5.2 - Packaging:
5.2.1 - £ CAN
5.2.2 - £ PAPER 5.2.3 - £ PLASTIC 5.2.4 - £ NATURAL PACKAGING 5.2.5 - £ OTHER (_______)
|
6 - QUANTITY AND FORM OF IDENTIFICATION
6.1 - Quantity of product packed and the unit of measure
used:
|
6.2 - Manufacturing or packaging date and shelf life
(place and manner of statement):
|
7 - PLACE AND DATE
8 - AUTHENTICATION
Signature and stamp of the legal
representative of producing establishment
|
Signature and stamp of the
technical manager of producing establishment
|
(*) Sequential number, followed by a slash and the number of
official registration of the establishment at the Veterinary Inspection Service
or Health Inspection Service. The registration number must be indicated on the
label and on the international health certificate of products exported to
Brazil.
Model as per Circular Letter DIPOA No. 14/2010
9 - IDENTIFICATION
9.1 - No. of veterinary/health control of producing
establishment:
|
9.2 - Number of product registration at the Ministry of
Agriculture of Brazil:
|
10 - COMPOSITION
10.1 - Ingredients
|
KG OR L
|
PERCENTAGE (%)
|
|
|
|
TOTAL
|
|
100%
|
11 - MANUFACTURING PROCESS
12 - PACKAGING SYSTEM
13 - STORAGE
14 - QUALITY CONTROL/PRODUCT CONSERVATION
15 - PRODUCT TRANSPORTATION
16 - IMPORTER INFORMATION
Please indicate the place and manner of affixing the
information on the importer:
|
17 - DOCUMENT ATTACHED
18 - PLACE AND DATE
19 - AUTHENTICATION
Signature and stamp of the legal
representative of the producing establishment
|
Signature and stamp of the
technical manager of the producing establishment
|
|
REPÚBLICA FEDERATIVA DO BRASIL
MINISTÉRIO DA AGRICULTURA, PECUÁRIA E ABASTECIMENTO
- MAPA
SECRETARIA DE DEFESA AGROPECUÁRIA - SDA
DEPARTAMENTO DE INSPEÇÃO DE PRODUTOS DE ORIGEM
ANIMAL - DIPOA
FORMULÁRIO DE REGISTRO DE RÓTULO
DE PRODUTO DE ORIGEM ANIMAL IMPORTADO
|
I - IDENTIFICAÇÃO
1.1 - No de controle veterinário/sanitário do
estabelecimento produtor no país de origem:
|
1.2 - Nome e endereço do órgão central responsável pelo
controle veterinário/sanitário do estabelecimento produtor:
|
1.3 - Número de registro do produto no Ministério
da Agricultura do Brasil: ......./ ........ (*)
|
1.4 - Data de entrada no DIPOA: ………./………/…………
|
1.5 - Nome empresarial (denoninação) do
estabelecimento produtor:
|
1.6 - Endereço
do estabelecimento produtor:
|
2 - PETIÇÃO
Sr. Diretor do DIPOA,
A firma acima qualificada, através do seu
representate legal e do seu responsável técnico, requer que seja
providenciado nesse Departamento o atendimento da solicitação constante do
item 3 desta folha.
|
3 - NATUREZA DA SOLICITAÇÃO
3.1 - Solicitação:
|
3.1.1 - £
REGISTRO
|
3.1.2 - £ ALTERAÇÃO DE COMPOSIÇÃO/PROCESSO FABRICAÇÃO
|
3.1.3 - £
ALTERAÇÃO DO RÓTULO
|
3.1.4 - £
CANCELAMENTO
|
4. IDENTIFICAÇÃO DO PRODUTO
4.1 - Nome do Produto (Denominação de venda)
Original e em português:
|
4.2 - Marca:
|
5 - CARACTERÍSTICAS DO RÓTULO E DA EMBALAGEM
5.1 - Rótulo:
5.1.1 - £
IMPRESSO
5.1.2 - £
ETIQUETA
|
5.1.3 - £ GRAVADO EM RELEVO
5.1.4 - £ GRAVADO A QUENTE
|
5.1.5 - £
LITOGRAFADO
5.1.6 - £
OUTRO (_____)
|
5.2 - Embalagem:
5.2.1 - £ LATA 5.2.2 - £ PAPEL 5.2.3 - £ PLÁSTICO 5.2.4 - £ EMBALAGEM
NATURAL 5.2.5 - £ OUTRO (_______)
|
6 - QUANTIDADE E FORMA DE IDENTIFICAÇÃO
6.1 - Quantidade de produto acondicionada em
unidade de medida:
|
6.2 - Data de fabricação ou de embalagem e o prazo
de validade (local e forma de indicação):
|
7 - LOCAL E DATA
8 - AUTENTICAÇÃO
Assinatura e carimbo do
representante legal do estabelecimento produtor
|
Assinatura e carimbo do
responsável técnico pelo estabelecimento produtor
|
(*) Número seqüencial, seguido de barra e do número
de registro oficial do estabelecimento junto ao Serviço Veterinário ou
Sanitário de Inspeção. O número de registro deve ser indicado no rótulo e no
corpo do certificado sanitário internacional dos produtos exportados para o
Brasil.
Modelo conforme Oficio Circular DIPOA No
14/2010.
9 - IDENTIFICAÇÃO
9.1 - No de controle
veterinário/sanitário do estabelecimento produtor:
|
9.2 - Número de registro do produto no Ministério
da Agricultura do Brasil: ...../...... (*)
|
10 - COMPOSIÇÃO
10.1 - Ingredientes
|
KG OU L
|
PERCENTUAL (%)
|
|
|
|
TOTAL
|
|
100%
|
11 - PROCESSO DE FABRICAÇÃO
12 - SISTEMA DE EMBALAGEM
13 - ARMAZENAMENTO
14 - CONTROLE DE QUALIDADE/CONSERVAÇÃO DO PRODUTO
15 - TRANSPORTE DO PRODUTO
16 - IMPORMAÇÕES SOBRE O IMPORTADOR
Indicar o local e forma de aposição dos dados do
importador:
|
17 - DOCUMENTOS ANEXADOS
18 - LOCAL E DATA
19 - AUTENTICAÇÃO
Assinatura e carimbo do
representante legal do estabelecimento produtor
|
Assinatura e carimbo do
responsável técnico do estabelecimento produtor
|
PHỤ LỤC 2
|
FEDERATIVE REPUBLIC OF BRAZIL
MINISTRY OF AGRICULTURE, LIVESTOCK AND FOOD SUPPLY - MAPA
SECRETARIAT OF ANIMAL AND PLANT HEALTH AND INSPECTION -
SDA
DEPARTMENT OF INSPECTION OF ANIMAL ORIGIN PRODUCTS - DIPOA
REGISTRATION FORM FOR LABELS OF IMPORTED PRODUCTS OF
ANIMAL ORIGIN
|
FORM TO BE USED BY THE
VETERINARY/HEALTH AUTHORITY IN CHARGE OF HEALTH AND HYGIENE CONTROL ONLY
I - IDENTIFICATION
1.1 - Corporate name of producing establishment:
|
1.2 - No. of veterinary/health control of producing establishment:
|
1.2.1 - Type of inspection carried out on the producing
establishment by the national veterinary/health control:
Permanent official team in the establishment £ Regular inspection of the
establishment £ and frequency (specify):
|
1.3 - Number of product registration at the Ministry of
Agriculture of Brazil:
|
2 - CERTIFICATION OF VETERINARY / HEALTH AUTHORITY
I, the undersigned, certify that the information given on
this form by the above establishment is true and are in compliant with
Brazilian legislation on food labeling. I also certify that:
1. The company implements the quality control methods
informed in an appropriate manner;
2. The facilities, equipment and production flow are
appropriate and approved for the development of the product;
3. The manufacturing process and product composition
comply with the specifications of the Brazilian market;
4. The sketch of the label proposed complies with
Brazilian legislation;
5. The establishment has the qualification required to
manufacture the product and complies with the specific requirements of the
Brazilian market.
|
3. COMMENTS
4. PLACE AND DATE
5. AUTHENTICATION
Full name of Veterinary/Health
Service official in charge of producing establishment
|
Signature and Stamp of
Veterinary/Health Service official in charge of producing establishment
|
|
REPÚBLICA FEDERATIVA DO BRASIL
MINISTÉRIO DA AGRICULTURA, PECUÁRIA E ABASTECIMENTO
- MAPA
SECRETARIA DE DEFESA AGROPECUÁRIA - SDA
DEPARTAMENTO DE INSPEÇÃO DE PRODUTOS DE ORIGEM
ANIMAL - DIPOA
FORMULÁRIO DE REGISTRO DE RÓTULO
DE PRODUTO DE ORIGEM ANIMAL IMPORTADO
|
FORMULÁRIO DE USO EXCLUSIVO
DA AUTORIDADE VETERINÁRIA/SANITÁRIA RESPONSÁVEL PELO CONTROLE HIGIÊNICO-SANITÁRIO
DO ESTABELECIMENTO
I - IDENTIFICAÇÃO
1.1 - Nome empresarial do estabelecimento produtor:
|
1.2 - No de controle veterinário/sanitário
do estabelecimento produtor:
|
1.2.1 - Tipo de inspeção exercida no estabelecimento
produtor pelo órgão de controle veterinário/sanitário:
Equipe oficial permanente no estabelecimento £ Supervisão periódica do estabelecimento
£ e frepüência
(especificar):
|
1.3 - Número de registro do produto no Ministério
da Agricultura do Brasil:
|
2 - CERTIFICAÇÃO DA AUTORIDADE VETERINÁRIA/SANITÁRIA
Eu, abaixo assinado, certifico que as informações
prestadas neste formulário pelo estabelecimento acima são verdadeiras e estão
em conformidade com a legislação brasileira sobre rotulagem de alimentos. Certifico ademais que:
1. A empresa aplica adequadamente os métodos de
controle de qualidade informados;
2. As instalações, equipamentos e fluxo de produção
são adequados e aprovados para a elaboração do produto;
3. O processo de fabricação e a composição do
produto atendem às especificações do mercado brasileiro;
4. O croqui do rótulo proposto atende à legislação
brasileira;
5. O estabelecimento tem habilitação para a fabricação
do produto e atende às exigências específicas do mercado brasileiro.
|
3. OBSERVAÇÕES
4. LOCAL E DATA
5. AUTENTICAÇÃO
Nome completo do funcionário
do Serviço Veterinário/Sanitário responsável pelo estabelecimento produtor
|
Assinatura e Carimbo do
funcionário do Serviço Veterinário/Sanitário responsável pelo estabelecimento
produtor
|
PHỤ LỤC 3
|
FEDERATIVE REPUBLIC OF BRAZIL
MINISTRY OF AGRICULTURE, LIVESTOCK AND FOOD SUPPLY - MAPA
SECRETARIAT OF ANIMAL AND PLANT HEALTH AND INSPECTION -
SDA
DEPARTMENT OF INSPECTION OF ANIMAL ORIGIN PRODUCTS - DIPOA
REGISTRATION FORM FOR LABELS OF IMPORTED PRODUCTS OF
ANIMAL ORIGIN
|
FORM TO BE USED BY DIPOA ONLY
I - IDENTIFICATION
1.1 - No. of veterinary/health control of producing
establishment:
|
1.3 - Number of product registration at the Ministry of
Agriculture of Brazil: ……../……..
|
1.4 - Date of submission to DIPOA: ………./………/…………
|
1.5 - Corporate name (trade name) of producing
establishment:
|
1.6 - Address of producing establishment:
|
2 - TYPE OF REQUEST
2.1 - Request:
|
2.1.1 - £
REGISTRATION
|
2.1.2 - £
CHANGE IN MANUFACTURING PROCESS/COMPOSITION
|
2.1.3 - £ CANCELATION
|
2.1.4 - £ CHANGE
IN LABEL
|
3. PRODUCT IDENTIFICATION
3.1 - Product Name (trade name):
|
3.2 - Brand:
|
4 - CHARACTERISTICS OF LABEL AND PACKING
4.1 - Label:
4.1.1 - £
PRINTED
4.1.2 - £
ADHESIVE LABEL
|
4.1.3 - £
RELIEF PRINTING
4.1.4 - £ HEAT
PRINTING
|
4.1.5 - £
LITHOGRAPHY
4.1.6 - £
OTHER
|
4.2 - Packaging:
4.2.1 - £ CAN 4.2.2
- £ PAPER 4.2.3 - £ PLASTIC 4.2.4 - £ NATURAL PACKAGING 4.2.5 - £ OTHER
|
5 - QUANTITY / FORM OF IDENTIFICATION
5.1 - Quantity of product packed and the unit of measure
used:
|
6 - CONSIDERATION OF REQUEST FOR LABEL REGISTRATION
Dear Sir/Madam Head of Division, we propose the label is £ APPROVED / £ APPROVED WITH RESTRICTIONS */£ NOT APPROVED.
Notes on restrictions *:
* Restrictions should be resolved before the making and use
of the label
|
7 - PLACE AND DATE OF ANALYSIS OF REQUEST
BRASÍLIA, DF, BRAZIL,… /…../…………
|
8 - AUTHENTICATION
Signature and stamp of Veterinarian
FFA of DIPOA
|
£ Approved **
£ Approved with restrictions **
£ Not approved, as explained in Box 6 above.
** Valid for 10 (ten) years.
BRASILIA, DF, BRAZIL ............./........./.........
Signature and stamp of Head of
Division /CGI/DIPOA
|
Model as per Circular Letter No. 14/10 DIPOA.
|
REPÚBLICA FEDERATIVA DO BRASIL
MINISTÉRIO DA AGRICULTURA, PECUÁRIA E ABASTECIMENTO
- MAPA
SECRETARIA DE DEFESA AGROPECUÁRIA - SDA
DEPARTAMENTO DE INSPEÇÃO DE PRODUTOS DE ORIGEM
ANIMAL - DIPOA
FORMULÁRIO DE REGISTRO DE RÓTULO
DE PRODUTO DE ORIGEM ANIMAL IMPORTADO
|
FORMULÁRIO DE USO EXCLUSIVO
DO DIPOA
I - IDENTIFICAÇÃO
1.1 - No de controle
veterinário/sanitário do estabelecimento produtor:
|
1.3 - Número de registro do produto no Misistério
da Agricultura do Brasil: ......./ ........ (*)
|
1.4 - Date de entrada no DIPOA: ………./………/…………
|
1.5 - Nome empresarial (denominação) do
estabelecimento produtor:
|
1.6 - Endereço do estabelecimento produtor:
|
2 - NATUREZA DA SOLICITAÇÃO
2.1 - Solicitação:
|
2.1.1 - £
REGISTRO
|
2.1.2 - ALTERAÇÃO DO PROCESSO FABRICAÇÃO/COMPOSIÇÃO
|
2.1.3 - £ CANCELAMENTO
|
2.1.4 - £ ALTERAÇÃO
DO RÓTULO
|
3. IDENTIFICAÇÃO DO PRODUTO
3.1 - Nome do Produto (denominação de venda)
|
3.2 - Marca:
|
4 - CARACTERÍSTICAS DO RÓTULO E DA EMBALAGEM
4.1 - Rótulo:
4.1.1 - £
IMPRESSO
4.1.2 - £
ETIQUETA
|
4.1.3 - £ GRAVADO EM RELEVO
4.1.4 - £ GRAVADO A QUENTE
|
4.1.5 - £
LITOGRAFADO
4.1.6 - £
OUTRO
|
4.2 - Embalagem:
4.2.1 - £ LATA 4.2.2 - £ PAPEL 4.2.3 - £ PLÁSTICO 4.2.4 - £ EMBALAGEM NATURAL 4.2.5 - £ OUTRO
|
5 - QUANTIDADE/ FORMA DE IDENTIFICAÇÃO
5.1 - Quantidade de produto acondicionada em
unidade de medida:
|
6 - ANÁLISE DA PETIÇÃO DE REGISTRO DE RÓTULO
Senhor(a) Chefe, propomos £ APROVAÇÃO/ £ APROVAÇÃO COM RESTRICÕES* /£ REPROVAÇÃO.
Obs. ou restrições*:
* As restrições deverão ser atendidas antes da
confecção e uso do rótulo.
|
7 - LOCAL E DATA DA ANÁLISE DA PETIÇÃO
BRASÍLIA, DF,
BRASIL,...../....../.......................
|
8 - AUTHENTICAÇÃO
Assinatura e carimbo do FFA
Méd. Vet.do DIPOA
|
£ Aprovado **
£ Aprovado com restrições **
£ Reprovado, conforme o exposto no Campo 6 acima.
** Validade de 10 (dez) anos.
BRASÍLIA, DF, BRAZIL ............./........./.........
Assinatura e carimbo do Chefe
da Divisão/CGI/DIPOA
|
Modelo conforme Of. Circular No 14/10
DIPOA.